| |
|
Şarköy Barınağı Son 14 Gün
Şarköy Barınağı bebekler için hazırlandı hayvanseverlerin katkısıyla ve barınak bitti arkadaşlar fakat maalesef eksikler hala bitmedi.Geçici bakım evindeki hayvanlar 2 hafta içerisinde yeni bitirilen barınağa taşınacaklar.Barınak için acil ilaç,mama ve malzeme desteği gerekiyor.Bu konuda öncelikle İstanbulda oturan arkadaşlardan yardım bekliyoruz.Anadolu yakası,avrupa yakası olsun eğer yardımda bulunmak isterseniz lütfen bu siteden benimle iletişime geçiniz.Ufakta olsa bir katkınız,çok büyük bir yardım niteliğinde olacaktır bebekler için.Duyarsız kalmayacağınızı umuyorum.
Devaljin(ağrı kesici 1 adet 10 tl)
Fitadinon K vitamini(Kanama durumlarında kullanılacak enjectabl adet 10 tl)
Alfamine adet 16 tl
Neo-caff spray(Ketamine)(16.5 tl)
Flagyl adet 5 tl
Combevit vitamin adet 9 tl
Solunum yolu enfeksiyonu için Azro adet 14 tl
İmuneks bağışıklık güçlendirici 40 kapsül 27.tl
Steril gazlı bez
Flaster
Dezenfektan
Kullanılmış polar,battaniye,peluş örtü
Kolayca karşılanabilecek bulunabilecek ihtiyaçları yazdım.Bir tane iki tane hiç farketmez arkadaşlar damlaya damlaya göl olur lütfen yardımlarınızı eksik etmeyin
Anadolu yakasından yardım etmek isteyenler
Nida Çelebi 0532 202 94 18(Şarköy barınağı gönüllüsü)
Avrupa yakasından yardım etmek isteyenler
patiiko adlı üyeye ulaşabilirler
İstanbul dışından kargoyla yardım göndermek isteyenler
Bana mesaj atsın adres vereyim.
Sayfası
(41)
Rehberimiz üyelerimizin tavsiyeleriyle oluşturulur, siz de tavsiye gönderebilirsiniz. Veteriner kliniği ve veteriner hekim adresleri.
Adana (2), Ankara (16), Antalya (3), Balıkesir (1), Eskişehir (1), İstanbul Anadolu Yakası (7), İstanbul Avrupa Yakası (7), İzmir (9), Kayseri (1), Kocaeli (1), Muğla (1), Sakarya (1)
|
|