Ana Sayfa   Fotoğraflar   Üyeler   Forum   Gruplar   Petbul   Park  | Veteriner Bul

Bu Yılın Champion'u Belli Oldu!
Champion Kuzulu ve Tavuklu 15 Kg. Köpek Mamaları 54,90 TL'den Başlayan Fiyatlarla

Sitede Gezenler

27 üye şu anda sitede. Ayrıca 244 kişi de sitede dolaşıyor.

Sponsorlar
Alışveriş Sponsoru

17 Kasım 2009 17:59  

13 ARALIK!!! BİR ÇOCUKTA SEN KUCAKLA.. ÇOCUK ESİRGEME KURUMU ZİYARETİ..   

Tarih: 13 Aralık 2009 02:00

Yer: KÜÇÜKYALI / YAVUZ PASTAHANESI ONU... TREN ISTASYONUNDAN 500 MT KADIKOY YONU

Kimler Katılabilir: minik yürekleri mutlu etmek isteyen herkes..

İletişim: BİZİMKİLER..

GÜLCAN 506 754 55 95

Açıklama:

13 ARALIK PAZAR GÜNÜ KÜÇÜKYALI ÇOCUK YUVASINDAYIZ..

ZİYARETİMİZ PETLERİMİZ OLMADAN GERÇEKLEŞECEKTİR..

SİZLERDEN KATILIMA TIKLADIKTAN SONRA KESİN GELECEĞİNİZİ VE KAÇ KİŞİYLE BERABER GELECEĞİNİZİ ÖZELDEN BİDİRMENİZ. 1 HAFTA İÇİNDE VERECEĞİMİZ DİLEKÇEDE BUNU BİLDİRMEK ZORUNDAYIZ YAKLAŞIK OLARAK. VALİLİKTEN ÖZEL İZİN ALINACAĞINDAN BU KONUDA SORUN YAŞAMAMALIYIZ.

KÜÇÜKYALI ÇOCUK ESİRGEME KURUMUNDA ARALIK AYI DOĞUM GÜNÜ PARTİSİ DÜZENLİYORUZ. DOĞUM GÜNÜ LİSTESİ VE ALINABİLECEK HEDİYELERLE İLGİLİ YARIN BİLGİ VERİLECEKTİR.

AYNI ZAMANDA EVLERİMİZDE KEK BÖREK POĞACA GİBİ YİYECEKLER HAZIRLAYIP ORADAKİ KARDEŞLERİMİZE İKRAMLARDA BULUNACAĞIZ. HERKES NELER YAPABİLİR BU KONUDA MESAJLARINIZI BEKLİYORUM..

Image and video hosting by TinyPic

katılacaklar (19)

fotograflar (52)

etkinliğe katılım bitti | etkinlik fotoğrafı ekle

Veteriner Bul

Rehberimiz üyelerimizin tavsiyeleriyle oluşturulur, siz de tavsiye gönderebilirsiniz. Veteriner kliniği ve veteriner hekim adresleri.

Adana (2), Ankara (16), Antalya (3), Balıkesir (1), Eskişehir (1), İstanbul Anadolu Yakası (7), İstanbul Avrupa Yakası (7), İzmir (9), Kayseri (1), Kocaeli (1), Muğla (1), Sakarya (1)
< Geri     36 37 38 39     İleri >  Son
13 Aralık 2009 23:22

önüme okadar sey koyarsanaız, bişi demenize gerek kalmaz zaten :P

Alıntı Yaparak Cevapla

14 Aralık 2009 00:07
peace20
odİn-lefvontunİ,

4 yaşında, erkek, Alman Çoban Köpeği İstanbul ırk bilgileri

çok hoş bi günmüş tekrardan yüreğinize sağlık arkadaşlar.

Alıntı Yaparak Cevapla

14 Aralık 2009 00:10

sen daha ifade vermedin bu kaçmanın bedelini ağır ödeyeceksin ben sana diyim erhan :D

Alıntı Yaparak Cevapla

14 Aralık 2009 00:12
sanbaba
domino,

21 yaşında, erkek, İstanbul

Eve Son Gelen Benim Heralde:D:D

Annemle Konuştum Medetin Koruyucu Ailesi Olucaz:)Çok Mutluym Çoook:)

Alıntı Yaparak Cevapla

14 Aralık 2009 11:04
casuss
crashvonolympos,

3 yaşında, erkek, Alman Çoban Köpeği İstanbul ırk bilgileri

arkadaşlar çok güzel bir gün yaşamışsınız hasta olmasam bende orda olmayı çok isterdim :( elinize yüreğinize sağlık

Alıntı Yaparak Cevapla

14 Aralık 2009 15:16

fatih bu cok guzel bı haber.. hadı bakalım hayırlısı dıyelım bak cocuga kotu ornek olma sakın..

Alıntı Yaparak Cevapla

14 Aralık 2009 23:09

Sevgili Dostlarım,

İstanbuldaki yüreklerimiz...
Fotoğraflarınıza tek tek baktım...
Emeği geçen ve bu organizasyonu düzenleyen yüreklerini ortaya koyan siz sevgili dostlara Ankaradan SEVGİ GÜNEŞİ grubu olarak sonsuz sevgilerimizi gönderiyoruz...

Güzel bir etkinlik olmuş...Bu güzelliği katan ve bunu güzelleştiren sizin yürekleriniz...
Emeklerinize yüreklerinize sağlık...
O canlarımızın gözlerinde tebessüm olmak hayatta hiç bir şeyle ölçülemeyecek bir MUTLULUKTUR...
Bu güzelliği bu mutluluğu yaşattınız ve yaşadınız...Bu duyguyu o atmosferi yaşamadan o atmosferde nefes almadan bilmek çok zor...
Ne mutlu bu etkinliği düzenleyen yüreklere 3 yıldır SEVGİ GÜNEŞİ grubu olarak bunu yaşatıyoruz ve yaşıyoruz Ankarada...Katılanlar hiç bir şekilde değeri ölçülemeyecek bir duyguyu mutluluğu tattılar...İlk defa katılan çocuk yuvasına gelen bir duygu dolu yürekte eminim bu duyguları yoğun bir şekilde yaşadı ve kendine şunu sordu neden evet neden daha önce gelmedim ve katılmadım...Bizlerin bu tür etkinlikler düzenleyen gönül veren yüreklerin en büyük mutluluğu bu sözlerdir.Ben bu sözleri duymaktan bıkmadım her seferinde bana büyük bir mutluluk ve onur verdi 3 yıldır...Sizlerde bu sözleri duymanın mutluluğunu ve haklı gururunu doyasıya yaşayın sevgili dostlar...
Katılmayanlar ise neyi kaçırdıklarının farkına vardılar eminim. o fotoğraf kareleri herşeyi anlatıyor... Katılarak destek olan Arkadaşlarımız...
Hepinizden Allah razı olsun...

Alıntı Yaparak Cevapla

15 Aralık 2009 12:17

çok teşekkür ederiz,
İstanbul dan kucak dolusu sevgiler:)))

Alıntı Yaparak Cevapla

16 Ekim 2011 11:29

30 EKİM 2011 / MALTEPE HUZUREVİ ZİYARETİ

Herkese merhaba. Geçen sefer düzenlediğimiz maltepe huzurevi ziyaretinin tekrarını yapıyoruz bu sefer. Bu kez yaşlılarımızı sevindiricez. O kadar mutlu oluyorlar ki oraya gittiğimizde , bu duyguyu yaşayalım lütfen hep beraber. Yalnız, elimiz boş gitmek istemiyoruz. Sonuçta bizlerden hediye bekliyorlar. Aldığımız herşey aynı olmak zorunda. Yoksa alınganlık yapıyorlar ve küsüyorlar. Sizlerden desteklerinizi bekliyoruz. Lütfen Herkes Gelsin.

Herkese şimdiden teşekkür ediyorum ve katılımlarınızı bekliyorum.

Samet ELLEK : 0538 631 22 56
Sakine AKOVA : 0535 310 01 65

Ayrıntılı bilgi için : TIKLAYINIZ

Alıntı Yaparak Cevapla

< Geri     36 37 38 39     İleri >  Son

Siz de fikrinizi paylaşabilirsiniz, unutmayın Petarkadaş'ta saygı önce gelir...

©2005-2011 PetArkadaş (farscape, 26.0.042)

Petarkadaş Hakkında - Topluluk Kuralları - Yasal Konular - Reklam Seçenekleri